دکتر وانگلیس  پسیاس  استاد یونانی در مصاحبه ای با شبکه خبری "و ب  تی – وی -ن" با مجری گری آقای "استراتیگو  خریستوس  پوگی یلی" در خصوص برخورد دوگانه غرب با وقوع زلزله در کشورهای ترکیه و در سوریه، اظهار داشت: متاسفانه مدعیان طرفدار حقوق بشر در مورد شهروندان زلزله زده سوری در مقایسه با زلزله زدگان کشور ترکیه، با تبعیض برخورد می کنند.

مصاحبه  دکتر "وانگلیس  پسیاس" در مورد برخورد دوگانه  غرب  با شهروندان سوری در ارتباط با  وقوع زلزله در کشورهای ترکیه و سوریه

دکتر وانگلیس  پسیاس  استاد یونانی در مصاحبه ای با شبکه خبری "و ب  تی – وی -ن" با مجری گری آقای "استراتیگو  خریستوس  پوگی یلی" در خصوص برخورد دوگانه غرب با وقوع زلزله در کشورهای ترکیه و در سوریه، اظهار داشت: متاسفانه مدعیان طرفدار حقوق بشر در مورد شهروندان زلزله زده سوری در مقایسه با زلزله زدگان کشور ترکیه، با تبعیض برخورد می کنند.

وی در این مصاحبه، ضمن ابراز همدردی با ملت سوریه و ترکیه به خاطر زلزله شدیدی که در این کشورها رخداد، گفت: این فاجعه انسانی دل هر انسانی را به درد می آورد. با دیدن تصاویری از اجساد و وضعیت انسان های زلزله زده در هر دو کشور دل هر انسانی به درد می آید.  این در حالی است که کشورهای غربی و حتی بعضی از کشورهای منطقه نسبت به این  مسئله انسانی یک رفتار دوگانه سیاسی دارند. واقعاً فاجعه ای بزرگ در هر دو کشور رخ داده است و برای شهروندان این کشورها فاجعه انسانی رقم خورده است. اما سوال اینجاست که اکثر کشورهای غربی به کمک مردم ترکیه  شتافتند و کار بسیار خوبی هم کردند، ولی ملت سوریه را رها کردند و حتی ما یونانیان هم اقدامی برای کاهش رنج مردم سوریه انجام ندادیم.  این در حالی است که زمانیکه داعشی ها، یک روستای مسیحی نشین را در سوریه تصرف کرده بودند و تعدادی از کشیشهای ما را به گروگان گرفته بودند، دولت و نیروهای وابسته و حامی دولت بشار اسد بودند که تمام تلاش های خود را برای آزاد کردن آنان بکار گرفتند. اما ما در این زمان سخت با پیروی از غربی های مدعی حقوق بشر، حاضر به ارائه هیچ کمکی به شهروندان زلزله زده  سوریه نشدیم. لازم به یادآوری است، تعداد 14 کشیش مسیحی ارتدوکس به مدت شش ماه در اسارت گروه های تندروی داعشی بودند. نیروهای محور مقاومت برای آزادی آنان  با این گروه های افراطی وارد مذاکره شدند. دولت سوریه، تعداد زیادی از نیروهای گروه های افراطی را در قبال آزادی کشیشان، آزاد کرد. این عمق احترام مسلمانان حامی دولت سوریه از جمله حزب الله به مسیحیت را نشان می دهد. بعد از آزادی کشیشان، با ورود  نیروهای حامی اسد و حزب الله این روستا تصرف و پاکسازی شد و کشیش ها به همراه فرماندهان حزب الله و ارتش اسد به معبد برگشتند. نکته مورد توجه این است که این فرماندهان مقابل شمایل حضرت مریم ایستادند و سلام نظامی دادند که این بیانگر عمق احترامی است که مسلمانان برای حضرت مریم و مسیحیت قائل هستند. ویدئو و تصاویری از این اقدام شایسته آنان وجود دارد و در بعضی از رسانه نیز منتشر شده است.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: من بر این باور هستم که بهترین راه برای ارسال کمک های مردمی باید یا از طریق پاتریاک و یا از طریق سازمان های بی طرف صورت گیرد. می­ گویم کمک های مردمی زیرا کشورهای اروپایی مدعی حقوق بشر که شامل کشورمان یونان نیز می گردد، به مردم زلزله زده سوریه کمکی نخواهند کرد. واضح است انسان ها در همه جای دنیا محترم و ارزشمند هستند. آمریکا اعلام کرده است که برای مدت 180 روز تحریم های سوریه را لغو خواهد کرد تا به شهروندان این کشور بدون تماس با دولت این کشور کمک های مردمی ارائه  شود. این نیز خود یک ترفند سیاسی است. زیرا بدون هماهنگی و برنامه ریزی توسط مسئولان دولتی، امکان یاری رساندن به زلزله زدگان وجود ندارد. کمک رسانی دارای اصولی است و نیازمند یک هماهنگی دقیق با مسئولان محلی و دولت است. آمریکایی­ها هم خوب این مساله را می دانند، اما بهانه تراشی می­ کنند و دیگر کشورهای غربی و از جمله یونان از این کشور پیروی می کنند و با این بهانه از ارائه کمک به زلزله زدگان سوری، سر باز میزنند.

لینک مصاحبه:

youtube.com/watch?v=Qsz_kJjJ2J0

کد خبر 14661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =